Cristina si Radu

Distribuie aceasta poveste:

Una dintre intrebarile cele mai des primite din partea mirilor mei se refera la inceputurile mele in ale fotografiei, cum am devenit eu fotograf si, mai ales, fotograf de evenimente.

In primul rand, cred ca fotografia mi-a schimbat modul de-a vedea lucrurile. Este de fapt o transformare incredibila de experienta. Am inceput dintr-o data sa observ lumina, forme, culori, texturi, oameni, cladiri, copaci, flori … Totul in jurul vostru arata diferit cand incepeti sa vedeti lumea ca si fotograf. Stim ca fiecare dintre noi  vedem lucrurile în mod diferit. Puneti 100 de fotografi într-o cameră si sigur veti primi 100 de fotografii diferite. Felul in care vedem lumea este unic, iar fotografia mi-a permis sa impartasesc aceasta perspectiva si altora.

Fotografia mi-a permis, de asemenea, sa-mi exprim opiniile si credintele: am ales sa fotografiez evenimente pentru a va arata credinta mea in valorile familiei si ale relatiilor sanatoase.

Fotografiile te fac sa simti. Ele pot produce toate emotiile, de la fericire, la tristete, frica. Exista atat de mult conținut într-un cadru mic, iar fiecare cadru poate fi o poveste care ne poate ajuta sa ne intoarcem in timp.

Probabil de aceea, nunta Cristinei si a lui Radu, ca si mai toate evenimentele mele, mi-a intarit ideea ca am facut o alegere buna si, deocamdata, fotografia de eveniment este modul meu personal de a ma exprima si a creea amintiri pentru o viata.

Dragii mei Cristina si Radu, stiu ca astazi, la data publicarii acestui post, este o zi importanta pentru voi din cel putin doua motive-:)). Sper ca aceste imagini sa reuseasca sa va intoarca in timp si sa le revedeti cu placere si peste ani.

Locatie nunta: Ok Events

Band: Emilia Musala Band

Enjoy!!

Alte Galerii Foto
Andreea si Claudiu
Alexandra si Alexandru
Andra si Alex
Ramona si Radu

Hai sa povestim despre evenimentul tau

Daca te-ai convins ca fotografiile mele sunt pentru tine si vrei sa colaboram, trimite-mi un email.
Vei primi un raspuns in 12-24 de ore.