Cristian Lazarescu

Fotograf evenimente Valcea

Cristian Lazarescu

Daca te afli pe aceasta pagina inseamna ca fotografiile pe care le-ai vazut pe acest site ti-au placut si ma bucur pentru asta. Desi recunosc ca niciodata n-am fost iscusit in a mestesugi cuvinte (poate asta a fost si un motiv pentru care m-am apucat de fotografie), o sa incerc totusi sa-ti vorbesc putin si despre mine.

M-am gandit o lunga perioada de timp ce voi scrie aici… si am realizat ceva: fotografiile mele ar trebui sa spuna totul. Munca mea spune ce fel de fotograf sunt.

Ma apropii de nunti ca un povestitor si-mi dau seama ca ultima imagine a zilei poate fi la fel de importanta ca si prima. Stiu ca te vei bucura de fotografii pentru tot restul vietii tale si ca acestea au o valoare cu mult dincolo de ceea ce vei plati pentru ele. Pentru aceasta am creat pachete care sa acopere intreaga nunta si nu am nicio limita de cadre. Tot ce fac este facut de mine: de la primul e-mail la blog post si ultimul stick cu imagini si album… Sunt inspirat intotdeauna de clientii mei si depun eforturi pentru a face imagini care sa reflecte cine sunt ei impreuna si ca indivizi.

Tatal a doua minunate fete, sot al celei mai bune prietene si fotograf al relatiilor dintre oameni, imi plac plimbarile cu bicicleta, fructele de mare, muzica buna, pescuitul, baschetul si vacantele in Grecia. Stiu sa apreciez un vin bun si sunt un adevarat espresso addicted. Daca ar trebui sa ma descriu intr-o singura propozitie, aceea ar fi: "Iubesc oamenii si vreau sa arat asta in fiecare dintre imaginile mele"

Stilul meu nu este pentru toata lumea, dar cu cei care simt ca este sper sa vorbesc in curand.

Chiar daca iubesc Valcea am mers cu draga inima la nunti si în: Pitesti, Craiova, Sibiu, Targu Jiu, Bucuresti.

Daca vrei un om si apoi un fotograf, care sa iti prinda cu obiectivul trairile sufletesti in cele mai frumoase momente ale vietii tale, hai sa vorbim.

Ce spun clientii?

Parerile clientilor despre serviciile de fotografie Cristian Lazarescu.

Fotografii Evenimente Recente

Legendele spun ca fotografiile fură sufletul oameniilor. Eu, ca fotograf, dau suflet fotografiilor.

Va invit sa vizionati o parte din fotografiile surprinse la cele mai recente evenimente la care am participat cu drag.

VEZI TOATE FOTOGRAFIILE

Hai sa povestim despre evenimentul tau

Daca te-ai convins ca fotografiile mele sunt pentru tine si vrei sa colaboram, trimite-mi un email.
Vei primi un raspuns in 12-24 de ore.