Intrebari frecvente

Ti-am pregatit o lista cu cele mai frecvente intrebari legate de fotografia de nunta si raspunsurile la acestea. Sper ca raspunsurile mele sa-ti alunge incertitudinile si sa fie pe placul tau.

Desigur! Este chiar recomandabil sa avem o intalnire inainte de a semna contractul.
Desi fotografiez exclusiv in format RAW, imaginile vi le livrez in format JPG. Nu v-ar ajuta la nimic sa primiti imaginile brute („RAW“ inseamna brut). Lasand la o parte faptul ca materialul fotografic brut de la o nunta insumeaza aproximativ 100-150GB, ar trebui sa stiti ca pentru a putea vizualiza aceste imagini aveti nevoie de un software specializat. In plus de asta, imaginile brute in sine nu sunt reprezentative pentru produsul finit pe care voi il platiti (si pe care vi-l livrez). Valoarea fotografiilor pe care vi le ofer (in format JPG) este data in buna masura de prelucrarea pe care ele o primesc.
Trusa mea foto contine aparatura fotografica din gama high-end de la Nikon, aparatura care imi permite sa fotografiez in orice conditii si sa am in permanentă rezultate predictibile, fara sa dea rateuri. Pentru situatia (neplacuta, dar posibila) in care ceva din trusa foto se strica in timpul nuntii voastre, detin intotdeauna echipament de backup, astfel incat fotografiile voastre nu vor fi compromise.
Prelucrarea fotografiilor este un proces complex. In medie, etapa de prelucrare a fotografiilor de la o nunta dureaza intre 40 si 60 de ore (deci intre 5 si 8 zile, la un ritm de lucru de 8 ore pe zi). Prefer sa nu ma grabesc la aceasta etapa, pentru ca ma angajez sa va ofer un produs fotografic de exceptie si intentionez sa imi pastrez promisiunea pentru fiecare eveniment in parte. Acesta este motivul pentru care prin contract imi rezerv o perioada de 12 saptamani de la nunta pentru livrarea imaginilor in format digital. Pe de alta parte, cunosc si cealalta parte a „baricadei“ – stiu cu cata nerabdare asteptatati sa primiti fotografiile, asa ca incerc sa va scurtez asteptarea cat de mult posibil.
Absolut toate fotografiile pe care le veti primi sunt prelucrate la nivelul corectiilor de baza: contrast, luminozitate, saturatie, crop etc. De asemenea, veti primi o selectie de aproximativ 100 de imagini care beneficiaza de prelucrari suplimentare.
Nu exista limita de fotografii! Indiferent de pachetul pe care il contractati, voi fotografia tot ceea ce consider ca merita fotografiat, fara a ma restrictiona in vreun fel. Din experienta nuntilor fotografiate in trecut pot sa spun ca veti primi cel mai probabil in jur de 800 – 1.000 de imagini.
Desigur. Ador calatoriile. Ma deplasez cu placere oriunde in tara.
Primul lucru este sa va interesati disponibilitatea datei nuntii voastre. Ideal ar fi sa avem si o intalnire fata in fata, in care sa punem la punct toate detaliile. Pentru rezervarea datei este necesar să semnam un contract si sa achitati un avans. Contractul confera de ambele parti garantia seriozitatii colaborarii.

Hai sa povestim despre evenimentul tau

Daca te-ai convins ca fotografiile mele sunt pentru tine si vrei sa colaboram, trimite-mi un email.
Vei primi un raspuns in 12-24 de ore.