Cristina si Andrei

Distribuie aceasta poveste:

Nunta Luxury by the forest Valcea

Pentru mine orice calatorie inseamna meditare. Fie ca merg cu autobuzul, cu masina sau cu avionul, pe jos sau cu barca – mersul in sine mereu îmi pune orice ganduri în ordine.

Nu degeaba se spune ca:

”Travelling is the only thing we pay for that makes us richer.” / ”Calatoria este singurul lucru, pentru care platim, dar ne face mai bogati.”

Pentru mine una din bucuriile vietii, ba chiar as putea spune, una din placerile mele vinovate, e reprezentată de calatorii si de fiecare data cand se iveste vreo ocazie să o iau din loc catre o destinatie anume, ba chiar si necunoscuta, nu prea mă dau in laturi. Imi place să colind țara in lung si-n lat si sa-i descopar frumusetile ascunse de ochii civilizatiei.

Am descoperit ca in inima padurilor, pe dealuri si pe culmile muntilor traiesc oameni minunați cu povesti de viata extraordinare ce merită ascultate cu atenție la orice ora din zi si din noapte pentru ca acestea sunt irepetabile și nu se mai gasesc în alta parte. Totodata, când vine vremea de calatorit, mi-am dat seama că nu contează daca ești singur sau dacă mai esti cu cineva, ci contează drumul pe care il parcurgi si ceea ce afli în timpul calatoriei. Poate suna putin cliseic, dar conteaza foarte mult drumul parcurs si nu neaparat destinatia si mai conteaza experientele si amintirile cu care te intorci acasa pentru ca, in cele din urma, acestea iti oferă povestile pe care vei dori să le povestesti prietenilor.

Mirii mei din povestea de astazi, Cristina si Andrei, alaturi de nasii lor, Andreea si Ionut , au, in mod sigur ce sa povesteasca prietenilor, pentru ca, asemeni mie, incearca sa nu rateze nicio oportunitate de-a pleca intr-o noua calatorie din care sa se intoarca mai bogati spiritual.

Sper sa va placa, dragii mei, aceste imagini si, prin intermediul lor, sa va aduceti aminte de acesta zi cu mare bucurie. Va multumesc din suflet pentru rabdare si sper sa ne revedem curand.

Enjoy!

Alte Galerii Foto
Raluca si Vlad
Andreea si Alexandru
Andreea si Claudiu
Alexandra si Alexandru

Hai sa povestim despre evenimentul tau

Daca te-ai convins ca fotografiile mele sunt pentru tine si vrei sa colaboram, trimite-mi un email.
Vei primi un raspuns in 12-24 de ore.