Andreea si Ionut

Distribuie aceasta poveste:

Nunta Posada Events Valcea

Se spune ca, barbatii, de fapt sunt si raman niste copii, doar jucariile lor se schimba, devin mai mari si mai costisitoare. Fie ca este vorba despre masini, jocuri video, arme artizanale sau mai stiu eu ce, lucrurile raman, in esenta, la fel. Pot spune cu mana  pe inima ca, perioada copilariei mele a ramas in sufletul meu la loc de cinste. Si asta nu pentru ca ai mei parinti m-au tinut numai in puf si mi-ar fi facut toate poftele inimii, ci mai curand ca am beneficiat de acea libertate specifica generatiei “cu cheia la gat”, libertate care, zic eu, ne-a si format in mare parte ca si indivizi si caractere.

Asa ca, la intalnirea cu Ionut si a minutatei lui colectii de machete auto, am simtit ca ceva din fiinta mea ar dori sa se intoarca vreo cativa ani buni in trecut si sa zaboveasca putin acolo.

Ehee, dar cam atat cu nostalgiile si sa revenim la mirii nostri de astazi, Andreea si Ionut. Inconjurati de prieteni dragi, pe care i-am intalnit si cu alte ocazii, la alte evenimente, nu aveam cum altfel sa fie in ziua cea mare decat cum au si fost: veseli, relaxati si plini de voie buna.

Sper sa va placa, dragii mei, aceste imagini si, prin intermediul lor, sa va aduceti aminte de acesta zi cu mare bucurie. Va multumesc din suflet pentru rabdare si sper sa ne revedem curand.

Enjoy!

Alte Galerii Foto
Raluca si Vlad
Andreea si Alexandru
Andreea si Claudiu
Alexandra si Alexandru

Hai sa povestim despre evenimentul tau

Daca te-ai convins ca fotografiile mele sunt pentru tine si vrei sa colaboram, trimite-mi un email.
Vei primi un raspuns in 12-24 de ore.