Alina si Cristi

Distribuie aceasta poveste:

Altfel de nunta Pensiunea La Cristian

Ca sunt un impatimit al muntelui stiati, sau daca nu, aflati acum. Poate ca, in unele aspecte imi place mai mult decat marea. Nu stiu, poate ca e mai putin “noisy” si te aduce mai repede in starea aceea de contemplare si de liniste interiora de care toti avem nevoie din cand in cand.

De cele mai multe ori merg la munte cand nu e sezon de vacante. In general, nu prea imi place aglomeratia.

Insa, muntele e intotdeauna locul meu favorit. De ce?
In primul rand pentru aerul curat. Ador sa ma trezesc dimineata si sa-mi beau cafeaua respirand un aer curat si placut. Ador sa simt racoarea muntelui in orice dimineata. E un sentiment pe care nu il pot descrie prea usor.

Apoi, imi place muntele pentru peisajele de vis. Primavara imi place sa vad cum revine la viata, vara imi place sa il vad plin de flori si de copaci verzi si frumosi, toamna imi place sa ma plimb printre frunze si sa le privesc cum cad de pe copaci, iar iarna imi place sa vad copacii incarcati de zapada. Indiferent de perioada din an, la munte mereu ai ce sa vezi. Pentru mine totul este fascinant.

Dar bine, cam atat despre pasiunea mea. Mai bine va spun cate ceva despre Alina si Cristi, personajele principale ale povestii de astazi: dupa doisprezece ani impreuna, timp in care au dat viata si au crescut o fetita minunata, au decis sa consfiinteasca dragostea lor printr-o cununie relogioasa, insa putin altfel: sub pretextul unei mici petreceri, au invitat alaturi de ei pe toti cei dragi.

Cel mai bine,insa, va las sa vedeti povestea zilei lor:

Enjoy!

Alte Galerii Foto
Raluca si Vlad
Andreea si Alexandru
Andreea si Claudiu
Alexandra si Alexandru

Hai sa povestim despre evenimentul tau

Daca te-ai convins ca fotografiile mele sunt pentru tine si vrei sa colaboram, trimite-mi un email.
Vei primi un raspuns in 12-24 de ore.