Aida si Adi

Distribuie aceasta poveste:

Nunta la Ok Ballroom Ramnicu Valcea

Se spune ca amintirile din copilarie sunt cele mai puternice si ne vor ramane in memorie toata viata. Nu stiu care ar putea fi explicatia rationala, probabil exista una, insa cred ca asa este. Poate ca ritmul vietii este mai lent, intamplarile sunt traite mai intens, experientele de viata sunt mai putine si ne marcheaza intr-un mod mai profund.

Nu stiu cum a fost copilaria voastra, insa despre a mea va pot spune ca a fost una foarte fericita: cu vacantele petrecute la bunici in deplina libertate, cu dealurile pline de livezi de meri din jurul Ramnicului, cu terenul de fotbal betonat din spatele blocului unde, spre disperarea parintilor, nicio pereche de pantofi nu rezista mai mult de 2 luni, cu masa de tenis improvizata din spatele blocului unde  toti ne visam mari campioni. Aveam grupul nostru de pustani si lumea parea toata a noastra, cel putin de la orele amiezii pana la lasarea intunericului. In aceasta frumoasa gasca era un pustan ( cred ca era cel mai mic dintre noi) cu ochii frumosi si privirea blajina.

Anii au trecut si fiecare am plecat pe drumurile noastre.

Eeee….. dar sa revenim la eroii nostri de astazi. Pentru ca locuiesc in afara tarii, cu Aida am comunicat numai pe email si skype, insa am reusit sa ne coordonam perfect si sa programam sedinta Save the date cu cateva zile inaintea nuntii. Ajuns la locul intalnirii m-a intampinat Aida, care era asa cum banuiam din corespondenta cu ea: frumoasa, joviala, mereu cu zambetul pe buze si cu un accent usor aristocratic. La scurt timp a aparut si Adi si, de la primul schimb de priviri, am recunoscut privirea blajina a pustanului din gasca noastra. Ca o strafulgerare, mi-au venit in minte livezile, terenul de fotbal, masa de tenis si toate cele dragi copilariei.

Asa cum m-am asteptat, nunta Aidei si lui Adi nu avea cum sa fie altfel decat toate nuntile de la Ok Ballroom.

Pentru prima data am vazut in actiune trupa DeLaFun, o trupa de coveruri care poate asigura cu succes distractia oricarui tip de eveniment.

Aida si Adi, multumesc pentru incredere si pentru revedere, ma bucur ca am fost alaturi de voi si sper sa ne revedem cu drag!

Enjoy!

Alte Galerii Foto
Raluca si Vlad
Andreea si Alexandru
Andreea si Claudiu
Alexandra si Alexandru

Hai sa povestim despre evenimentul tau

Daca te-ai convins ca fotografiile mele sunt pentru tine si vrei sa colaboram, trimite-mi un email.
Vei primi un raspuns in 12-24 de ore.