Fotograf nunta, botez sau sedinte foto in Calimanesti

Fotografie de nunta in stil documentar Calimanesti

Sunt Cristian, fotograf profesionist de nunta, botez si evenimente in Calimanesti. De peste 5 ani spun povesti, insa fara cuvinte doar cu ajutorul fotografiilor. Iubesc ceea ce fac! Cu siguranta o sa iubesti si tu dupa ce o sa vezi!

CITESTE DESPRE MAI MULTE DESPRE CRISTIAN LAZARESCU
Cristian Lazarescu

Iubesc oamenii si vreau sa arat asta in fiecare dintre imaginile mele.

Fotograf de evenimente in Calimanesti

Esti in cautarea unui fotograf de nunta, botez, sedinta foto sau orice alt eveniment in Calimanesti?

Ai ajuns in locul potrivit. Ofer servicii foto profesionale si alaturi de aparatul foto sunt pregatit pentru cele mai frumoase momente din viata ta in Calimanesti.

Din pasiune si iubire pentru frumos, momente si oameni, fotografia a devenit o misiune dar si o provocare ce m-a purtat in locuri minunate alaturi de oameni deosebiti.

Fotografia de nunta ma reprezinta, astfel am ajuns sa fac parte din cele mai importante comunitati internationale ale fotografilor de nunta: Fearless Photographers, MyWed, Wedding Photography Select. Cateva dintre fotografiile de nunta au ajuns in finalele concursurilor nationale dedicate fotografiei de nunta: www.fotografi-cameramani.ro sau www.wedmag.ro.

Sunt mandru si bucuros ca o parte din fotografiiile Cristian Lazarescu au fost selectate pentru colectia: Cele mai bune 100 fotografii de nunta din Romania in 2016 a prestigioasei reviste WEDMAG.

Te invit să explorezi portofoliul meu de fotografii și să descoperi cele mai recente proiecte speciale în care am fost implicat. Daca vrei un om si apoi un fotograf, care sa iti prinda cu obiectivul trairile sufletesti in cele mai frumoase momente ale vietii tale, contacteaza-ma.

Fotografii Nunta Calimanesti

Unele din minunatele povesti de dragoste pe care le-am vazut si am avut sansa de a le capta.

Am ales sa fiu fotograf de nunta pentru ca imi plac oamenii fericiti, imi place sa surprind si sa iau parte la cele mai frumoase momente din viata oamenilor. Imi doresc ca fotografiile mele sa stea marturie bucuriei si emotiilor de neuitat din acea zi.

VEZI TOATE FOTOGRAFIILE DE NUNTA

Fotografii Botez Calimanesti

Botezul este unul dintre evenimentele cele mai importante din viata oamenilor.

In calitate de fotograf profesionist de botez, voi fi alaturi de voi pentru a capta emotiile si momentele unice ale familiei tale. Daca doresti ca micul tau crestin sa fie captat in cadre minunate, contacteaza-ma. Abia astept sa particip la cea mai frumoasa zi din viata familiei voastre.

VEZI TOATE FOTOGRAFIILE DE BOTEZ
Roxana si Ciprian
Ioana si Laurentiu

Sedinte Foto Calimanesti

Aparatul de fotografiat este doar un accesoriu… pasiunea, respectul si imaginatia sunt esenta unei fotografii reusite.

VEZI TOATE SEDINTELE FOTO
Antonela si Catalin
Claudia si Alin – Save the date

Hai sa povestim despre nunta ta in Calimanesti

Daca te-ai convins ca fotografiile mele sunt pentru tine si vrei sa colaboram, trimite-mi un email.
Vei primi un raspuns in 12-24 de ore.